28.1.10

STALKER

Hvis du har hørt P3 i dag har du helt sikkert hørt at intet er som det plejer. Sendefladen er ryddet til fordel for Danmarks Indsamling. I morges kl 09 blev de fire været Sara Bro, Julie Bundgaard, David Mandel og Tony Scott låst inde i et glashus på Højbro Plads i København. Det sender live radio i døgndrift frem til lørdag aften hvor det hele så kulminerer i det store liveshow på DR1. Heldigvis har de taget deres webcam med, så man også kan se de mange live koncerter og følge lidt med i hvad der sker i huset, og jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg er vild med det! Der går total Big Brother i den, og så er det med de fantastiske P3 værter. Jeg har haft webcam'et kørende det meste af dagen og gået til og fra det. Klik løs på billederne hvis du vil se dem i højere opløsning. Og husk at støtte, det er jo det det hele handler om!

Julie danser rundt til Lady Gaga, det var fantastisk!


I løbet af programmet bliver der fyldt små plastickugler ind i huset, én for hver 50,- der bliver indsamlet. Her er kuglerne lige blevet lukket ind under overvågning af Aftenshowet.


Julie Bundgaard siger tak for i dag og efterlader David og Tony for den første del af natten.


Jeg skrev en sms ind til studiet og roste Tony Scott's jonglør-skills. De læste den op, og det resulterede i en mindre opvisning.


Ud på de sene timer har David fået besøg i studiet. Han sender til kl 03.00 hvor Sara tager over og sender til kl 07.00


Tony Scott har allerede opdateret med et par fine billeder gennem twitter i løbet af dagen

Du kan selv følge med på webcam her.

No comments:

Post a Comment